Geräte und Zubehör
Everyday gourmet butter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
140 g
Zutaten
Butter
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
chilled water1000 g
Flavouring
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves5 sprigs
-
fresh thyme leaves only or 1 tsp dried thyme2 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
smoked salt or salt of choice, to taste2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 140 g
Natrium
695 mg
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
8741.2 kJ /
2089.2 kcal
Fett
222.6 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
138.1 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Waffle cones
35 Min
Mini triple layer bundts
35 Min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 Min
Golden syrup butter
10 Min
Marinated capsicum
55 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min