Geräte und Zubehör
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
17.1 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
499.1 kJ /
119.3 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
26.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Little mug gingerbread houses
5 Std. 30 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 Min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 Std.
Dubai pistachio chocolate balls
1 Std. 45 Min
Grain free wraps
15 Min
Chilli mussels with risoni
35 Min
I love U fruit and seed bars
35 Min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.