Geräte und Zubehör
Stir-fry Chayote
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
821 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
511 kJ /
122 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Dongpo Pork
Keine Bewertungen
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Keine Bewertungen
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Keine Bewertungen
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Keine Bewertungen
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 10 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Fresh Prawn Paste
1 Std. 20 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min