Geräte und Zubehör
Chunky basil pesto dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
340 g
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
raw cashew nuts160 g
-
extra virgin olive oil to taste, plus extra for covering pesto60 g
-
white wine vinegar to taste1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
100.8 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1036.9 kJ /
246.9 kcal
Fett
22.6 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
4.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curried almonds
25 Min
Hommus
15 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Basil pesto
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min