Geräte und Zubehör
Poached chicken with liquid stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
648.3 mg
Eiweiß
23.7 g
Brennwert
689 kJ /
164 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Shredded chicken 2-for-1
40 Min
Basil pesto
10 Min
Mashed potatoes
40 Min
Steamed rice
25 Min
Boiled eggs
20 Min
Whipped cream
15 Min
Jasmine rice
40 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 Min
Mashed potatoes for two
30 Min