Geräte und Zubehör
Matzeballen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
16 stuks
Zutaten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optional) een klein stukje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
216 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
364 kJ /
87 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Brioche
5 Std.
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Crème anglaise
15 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen