Geräte und Zubehör
Ravioli Soep met Rundsvlees
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.9 mg
Eiweiß
27.2 g
Brennwert
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Omelet Caprese
30 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min