Geräte und Zubehör
Gazpacho
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2 g
Brennwert
616 kJ /
146 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
2.4 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Vastensoep
30 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Chili non Carne
1 Std.