Geräte und Zubehör
Geflambeerde uientaart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Kruimeldeeg
5 Min
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Chocoladeroomijs
12 Std.
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Melkbrood
2 Std. 20 Min