Geräte und Zubehör
Beetroot Carpaccio
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
455.4 mg
Eiweiß
15.8 g
Brennwert
963.9 kJ /
230.4 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Radish Carpaccio with Cod
Keine Bewertungen
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 Min
Celeriac Remoulade
Keine Bewertungen
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 Min