Geräte und Zubehör
Mushroom Carpaccio
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
253 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
474 kJ /
113 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Rice Wine Fish Fillet
Keine Bewertungen
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Swiss Rösti
9 Std.
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 Std. 10 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 Std. 50 Min