Geräte und Zubehör
Ratatouille Galette
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen150 g
-
all-purpose flour plus extra to dust300 g
-
ice cold water90 g
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)350 g
-
350 g plum tomatoes, type Roma, wholeplum tomatoes whole (see Tip)350 g
-
sun-dried tomatoes, in oil drained190 g
-
water30 g
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
310.9 mg
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Fett
29.6 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25 Min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 Min
Halloween punch
15 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Chamomile Lemonade
15 Min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15 Min
Smalec (pork rillettes)
3 Std. 10 Min
Sernik rosa slice
3 Std. 15 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 Min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min