Geräte und Zubehör
Basmati Pilavı
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porsiyon
Zutaten
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porsiyon
Natrium
1787.4 mg
Eiweiß
21.3 g
Brennwert
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
240 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Çorba ve Pilavlar
25 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Karamelize Elmalar
15 Min
Peynirli Omlet
15 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Haşlanmış Pirinç
25 Min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 Std. 20 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min