Geräte und Zubehör
Haşlanmış Pirinç
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
20 g tereyağızeytinyağı (optional)20 g
-
basmati pirinci (yıkanmamış hali 300 g), yıkanmış, süzülmüş300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsiyon
Eiweiß
21 g
Brennwert
5325 kJ /
1272 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
240 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Haşlanmış Karabuğday
25 Min
Basmati Pilavı
1 Std.
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min
Pirinç Salatası
1 Std.
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1 Std.