Geräte und Zubehör
Pulled barbecue jackfruit
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
511.5 kJ /
121.8 kcal
Fett
2.6 g
Ballaststoffe
3.6 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen