Geräte und Zubehör
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1828.3 mg
Eiweiß
62.3 g
Brennwert
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Fett
81.3 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Harira
7 Std.