Geräte und Zubehör
Aardappelen met Varkensribbetjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
185.4 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Fett
35.7 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
41.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Omelet Caprese
30 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen