Geräte und Zubehör
Lime and ginger dressing
Zubereitung 30 Min
Gesamt 30 Min
470 g
Zutaten
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 470 g
Natrium
8218.9 mg
Eiweiß
20.8 g
Brennwert
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Fett
14.7 g
Ballaststoffe
40.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
111.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dressings
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sous-vide Steak
Keine Bewertungen
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Maple-Dijon Vinaigrette
15 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Apple cider dressing
5 Min
Marinara Sauce
40 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min