Geräte und Zubehör
Parmesan gelato
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
25 pieces
Zutaten
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (optional)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
131.2 mg
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
726.7 kJ /
173 kcal
Fett
14.7 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
6.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Calendar favourites
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Quark and herb spread
5 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Basil oil
10 Min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Limoncello
192 Std. 30 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min