Geräte und Zubehör
Glutenvrije quiche Lorraine
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 sneetjes
Zutaten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Fett
24.8 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prime Board
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Kweeperentaart
50 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen