Geräte und Zubehör
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Herb Butter
-
parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives in pieces (1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter softened8 oz
Vegetables and Steaks
-
fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish1 - 2 sprigs
-
vegetable oil plus extra to brush1 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets12 oz
-
sirloin steaks (1½ in. thick)4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1148 mg
Eiweiß
49 g
Brennwert
3489 kJ /
834 kcal
Fett
61 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
33 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 Min
Steaks with Mushroom Risotto
40 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Slow Cooked Pot Roast
6 Std. 20 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 Std. 30 Min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min