Geräte und Zubehör
Thai Cucumber Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (optional) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
690.5 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
791.9 kJ /
189.3 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min