Geräte und Zubehör
Swedish Meatballs with Gravy
Zubereitung 30 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Meatballs
-
fresh dill leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
bread (approx. 2 oz), torn into pieces2 slices
-
yellow onion cut into quarters2 oz
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
salt½ tsp
-
large egg1
-
lean ground beef broken into pieces16 oz
Gravy
-
salted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
water14 oz
-
beef stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
neutral oil1 tbsp
-
fresh dill leaves only, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
412.9 mg
Eiweiß
19 g
Brennwert
1416.7 kJ /
338.6 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eco-Friendly
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Jersey Beef
30 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Marry Me Chicken
40 min
Fettuccine Alfredo
40 min