Geräte und Zubehör
Braised Red Cabbage with Grated Apples
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
334.5 mg
Eiweiß
2.3 g
Brennwert
967.2 kJ /
231.2 kcal
Fett
8.6 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
35.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 Std. 45 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min