Geräte und Zubehör
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1194.2 mg
Eiweiß
12.7 g
Brennwert
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Fett
23.3 g
Ballaststoffe
9.2 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
43.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Salmon with Potatoes and Courgettes
1 Std. 15 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Soy Dressing
5 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min