Geräte und Zubehör
Pastie slice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
brown onion cut into quarters1
-
potatoes (approx. 230 g), cut into pieces (3 cm)2
-
carrot (approx. 80 g), cut into pieces1
-
swede (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
beef mince500 g
-
frozen peas60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried rosemary½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
puff pastry (24 x 24 cm - see Tips)2 sheets
-
egg lightly beaten1
-
sauce of choice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
689.3 mg
Eiweiß
27.4 g
Brennwert
4271.2 kJ /
1020.8 kcal
Fett
69.5 g
Ballaststoffe
13.2 g
gesättigte Fettsäuren
32.4 g
Kohlenhydrate
93 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Best of Recipe Community
22 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Quick and easy pork noodles
20 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Filo chicken pie
45 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Macaroni carbonara
30 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min