Geräte und Zubehör
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 - 600 g
-
water to cover
-
garlic cloves4
-
fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil70 g
-
medium raw prawn peeled (tails on optional)500 g
-
spring onions/green onions roughly chopped50 g
-
dried chilli flakes2 - 3 pinch
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ponzu sauce80 g
-
cornflour1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
sea salt2 - 3 pinch
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
white sesame seeds to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1178.5 mg
Eiweiß
19.9 g
Brennwert
1267.3 kJ /
302.9 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
13.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (using modes)
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Dongpo Pork
Keine Bewertungen
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Mozambican chicken curry
35 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Flourless bagels
1 Std. 40 Min