Geräte und Zubehör
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 168 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
728 mg
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
130.8 kJ /
31.3 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 Std. 10 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
I love U fruit and seed bars
35 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min