Geräte und Zubehör
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
10 pieces
Zutaten
-
3 oz blanched almondsraw cashews3 oz
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained4 oz
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
425 mg
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
810.3 kJ /
193.7 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
25.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Broccoli and Bacon Bites
1 Std.
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 Std.
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Pimento Spread
5 Min
Vegan Butter Spread
5 Std. 10 Min
Dairy Free Tzatziki
15 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 Std. 45 Min