Geräte und Zubehör
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
salatalık uçları kesilmiş, soyulmuş veya soyulmamış (yaklaşık 800 g)4 - 5
-
süzme yoğurt yoğun kıvamlı200 - 250 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış, damak tadına göre¼ - ½ demet
-
karabiber (optional)1 tk
-
elma sirkesi (optional)1 yk
-
şeker (optional)1 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
611.5 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
403.3 kJ /
96.4 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
18.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kesme Aparatı (tm5)
21 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 Min
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 Min
Vegan Bolonez Sos
Keine Bewertungen
Vejeteryan Köfteler
1 Std. 10 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25 Min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 Min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Kuru Cacık (Tzatziki)
20 Min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 Min
Cacık
15 Min