Geräte und Zubehör
Chicken Curry (Filipino Style)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
curry powder30 g
-
sugar10 g
-
fish sauce20 g
-
ground black pepper1 pinch
-
water30 g
-
coconut cream200 g
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
371.1 mg
Eiweiß
24.5 g
Brennwert
1772.8 kJ /
423.7 kcal
Fett
30.2 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Filipino Favorites
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Mince and Tatties
1 Std. 10 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 Min
Pork Adobo
55 Min
Pinakbet
15 Min
Chicken adobo
30 Min
Chicken Afritada
30 Min
Adobong Puti (White Adobo)
1 Std.