Geräte und Zubehör
Pears in Orange Syrup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
3 portions
Zutaten
-
orange finely grated zest only1
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
Marsala wine, sweet or dry60 g
-
½ tsp ground cinnamoncinnamon stick1
-
pears approx. 3 large pears, peeled, halved, core removed600 g
-
caster sugar60 g
-
vanilla ice cream for serving (see tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
90.1 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
85.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Boiled Long Pasta
20min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Citrus Oil
50min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min