Geräte und Zubehör
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter800 g
-
lemon juice of ½ lemon and ½ cut in slices (5 mm)1
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150-200 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150-200 g each)4
-
salt½ tsp
-
fresh parsley leaves cut in pieces, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
469.7 mg
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Fett
28.4 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ginger Milk Curd
20 Min
Summer Bolognese Bowl
Keine Bewertungen
Fresh Orange Juice
5 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Keine Bewertungen
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Soba noodles
1 Std.
Ginger Pork
25 Min
Apple cider dressing
5 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Basic Soup Purée
Keine Bewertungen
Fruit Smoothie
Keine Bewertungen
Creamy Mac & Cheese
30 Min