Geräte und Zubehör
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1297.7 mg
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
1702.4 kJ /
406.9 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Chunky guacamole
10 Min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 Min
Lamb fajitas
30 Min
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min