Geräte und Zubehör
Inktvis "à Lagareiro"
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portie
Zutaten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Eiweiß
37.8 g
Brennwert
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Sacher taart
3 Std.
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min