Geräte und Zubehör
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portie
Zutaten
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)200 g
-
100 g baconblokjechorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)100 g
-
witte wijn250 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
zoete paprikapoeder1 el
-
teentjes knoflook heel, fijngemaakt2
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
gele ui in partjes gesneden170 g
-
water150 g
-
garnalen, rauwe, grote200 g
-
venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt200 g
-
korianderblad, vers plus extra voor garnering10 gram
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1508.1 mg
Eiweiß
32.3 g
Brennwert
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Fett
20.2 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
13.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min