Geräte und Zubehör
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portie
Zutaten
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
155.9 mg
Eiweiß
21.1 g
Brennwert
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
32.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min