Geräte und Zubehör
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Zubereitung 35 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
12 stuk
Zutaten
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optional) om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
219.5 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Fett
32.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
19.1 g
Kohlenhydrate
35.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Nessuna valutazione
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nessuna valutazione
Limoncello-Taart
2h 30min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Pisco sour
10min
Baklava kaastaart
Nessuna valutazione
Tiramisu Smoothie
5min
Wit Brood
Nessuna valutazione
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Koninginnenhapje
55min
Portugees crème brûlée
25min