Geräte und Zubehör
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.6 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
77.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 Std.
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min