Geräte und Zubehör
Mussels Mariniere
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
20 g olive oilcooking oil20 g
-
leek white parts only, cut in slices (1 cm)170 - 200 g
-
dry white wine250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh mussels, cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, to garnish
-
lemon cut in quarters, to drizzle
-
baguette cut in slices, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
948.7 mg
Eiweiß
27.6 g
Brennwert
1326.4 kJ /
317 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Shrimp & Crab Linguine
25 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 Min
Chicken Fricassee (Metric)
55 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.