Geräte und Zubehör
Vegan Eggplant Massaman Curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
raw unsalted peanuts30 g
-
long red chilli deseeded, cut in pieces1
-
vegetable oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
water450 g
-
eggplant cut in cubes (1-2 cm)500 g
-
vegetable oil to drizzle2 tbsp
-
vegetable stock powder1 tsp
-
cornflour (starch)35 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk150 g
-
agave syrup20 g
-
canned white chickpeas drained250 g
-
fresh long beans cut in 3 cm length100 g
-
fresh button mushrooms cut in halves100 g
-
salt plus extra for seasoning1 teaspoon
-
fresh coriander to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1160.1 mg
Eiweiß
11.8 g
Brennwert
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Fett
25.9 g
Ballaststoffe
11.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
44.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vegan bolognese
50 Min
Chili Oil Noodles
30 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 30 Min
Curried kraut
Keine Bewertungen
Vegan burgers
45 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Traditional minestrone
45 Min