Geräte und Zubehör
Moroccan lamb with couscous
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
couscous250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
water550 g
-
sea salt3 tsp
-
onion quartered1
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only, plus extra chopped, to garnish4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, plus extra chopped, to garnish4 sprigs
-
ground ginger2 tsp
-
ground coriander3 tsp
-
ground cumin3 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder cut into pieces (4 cm)800 g
-
canned chopped tomatoes (400 g)1 can
-
carrots sliced (5 mm)2
-
turnip cut into pieces (1 cm)1
-
zucchini sliced (1 cm)1
-
canned chickpeas (400 g can), rinsed and drained1 can
-
raisins50 g
-
flatbreads to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1836.5 mg
Eiweiß
51.9 g
Brennwert
4697.1 kJ /
1122.7 kcal
Fett
58.1 g
Ballaststoffe
15.1 g
gesättigte Fettsäuren
20.5 g
Kohlenhydrate
101.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roti John
30 Min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 Min
Pear twists on chocolate custard
Keine Bewertungen
Corn tortillas
1 Std. 50 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Creamy potato mash
30 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min