Geräte und Zubehör
Vegetarian Curry
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
garlic cloves5
-
galangal sliced30 g
-
onions cut in quarters80 g
-
shallots30 g
-
fresh lemongrass2 stalks
-
fresh red chillies6
-
bird's eye chilli6
-
cooking oil70 g
-
water30 g
-
curry leaves2 sprigs
-
kaffir lime leaves deveined4
-
star anise2
-
cardamom pods4
-
cinnamon stick1
-
eggplant cut in 4 cm length wedges250 g
-
long beans cut in 4 cm length250 g
-
turmeric powder1 tsp
-
1000 g watervegetable broth1000 g
-
carrots cut in 4 cm length150 g
-
fried tofu cut in halves50 g
-
tomato cut in wedges1
-
coconut milk200 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
vegetable stock powder1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
454.6 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1367 kJ /
326.7 kcal
Fett
20.1 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Kohlenhydrate
28.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Halloween punch
15 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Mushroom Stock Paste
1 Std. 35 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Potato Peratal
40 Min
Pickled watermelon rind
1 Std. 30 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min