Geräte und Zubehör
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
5 porsiyon
Zutaten
-
soğan dörde bölünmüş80 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2 cm)200 g
-
kabak soyulmuş, küp küp kesilmiş (2 cm)600 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber damak tadına göre2 tutam
-
su (bk. Öneriler)600 g
-
35 - 40 g labnesürülebilir taze peynir35 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
283.6 kJ /
67.8 kcal
Fett
2.7 g
Ballaststoffe
2.6 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dünyadan Çorbalar
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Patatesli Karnabahar Çorbası
50 分钟
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
无评分
Anne Köftesi
1小时 10 分钟
Haşlanmış Spagetti
25 分钟
Glütensiz Kuru Pastalar
3小时
Asya Salata
35 分钟
Menemen (Konserve Domatesli)
25 分钟
Antep Fıstıklı Macaron
2小时 30 分钟
Hurma ve Körili Dip
1小时 5 分钟
Süzme Mercimek Çorbası
45 分钟
Çikolata ve Kuruyemişli Glütensiz Kek
13小时 30 分钟
Menemen (Taze Domatesli)
30 分钟