Geräte und Zubehör
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker30 g
-
avocado400 g
-
citroensap50 g
-
eiwitten2
-
chocoladedruppels50 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten100 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken130 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
melk150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
42.6 mg
Eiweiß
8.7 g
Brennwert
1829.4 kJ /
437.3 kcal
Fett
32.1 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
32.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zoete Zomer: Desserts en Milkshakes
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prime Board
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min