Geräte und Zubehör
Basis kippenbouillon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1 portie
Zutaten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
3402 mg
Eiweiß
65 g
Brennwert
2268 kJ /
540 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Koken van bulgur
35 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min