Geräte und Zubehör
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
24 pieces
Zutaten
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
14.3 g
Brennwert
1002 kJ /
240 kcal
Fett
18.4 g
Kohlenhydrate
4.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 Std.
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min