Geräte und Zubehör
Piccalilli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 35 Min
500 g
Zutaten
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 g
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
5469 kJ /
1307 kcal
Fett
40.9 g
Kohlenhydrate
219.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Seville Orange Curd
40 Min
Seville Orange Marmalade
2 Std. 30 Min
Simnel Cake
3 Std.
Eccles Cakes
1 Std. 45 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 Std. 15 Min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 Std. 30 Min
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 Std.
Cornish Fairings
35 Min
Bara Brith
10 Std.