Geräte und Zubehör
Haupia Pie
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
8 portions
Zutaten
Tart shell
-
salted butter for greasing
-
lemon zest only½
-
soft dark brown sugar60 g
-
plain flour160 g
-
sea salt1 pinch
-
macadamia nuts50 g
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
Filling
-
coconut cream400 g
-
coconut milk400 g
-
raw sugar110 g
-
sea salt1 tsp
-
vanilla bean extract2 tsp
-
cornflour80 g
Topping
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
shelled salted pistachio nuts chopped50 g
-
shredded coconut for garnishing20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
511.3 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
3793 kJ /
903 kcal
Fett
74.6 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
45.2 g
Kohlenhydrate
50.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Calendar favourites
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Chocolate pecan pie
1 Std. 55 Min
Pumpkin Ice Cream
10 Std. 5 Min
Sausage dogs
2 Std. 5 Min
Everyday Indian curry paste
30 Min
Choc-mint milk
15 Min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 Std. 5 Min
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
S'mores-style dipping jars
2 Std. 20 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min