Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Zucchini, in Stücken
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 400 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 100 g Sahne
- 50 g Mascarpone
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL rote Pfefferkörner (rosa Beeren)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 998 kJ / 238 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30 min
Gurken-Dill-Sauce zu Dinkelnudeln
30 min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45 min
Basilikum-Kartoffelsuppe kalt oder warm
40 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Zucchinicremesuppe
25 min
Zucchinisuppe
45 min
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45 min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30 min
Gurkencremesuppe
25 min